wanneer

wanneer
Cultureel centrum De Hof

Koopavond sinterklaas

Een extra koopavond voor sinterklaasinkopen

Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

Op donderdag 1 en vrijdag 2 december een extra koopavond, dus alle kans om de inkopen te doen voor een feestelijke Sinterklaas!

Schoolschaatsen

Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

Gedurende de maand december is er de mogelijkheid om te schaatsen op de ijsbaan. Er is een schaatsverhuur geplaatst in de overdekte ijsbaan.

Kamers van Sinterklaas

Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

Kom van 12 november t/m 5 december een bezoekje brengen aan de kamers van Sinterklaas in Oldenzaal !

LaDress De Wilmersberg

Landgoedhotel De Wilmersberg, De Lutte

Donderdag 1 en vrijdag 2 december is LaDress weer bij De Wilmersberg! Neem al je vriendinnen, collega's, buurvrouwen, zussen en moeders mee! Shop hier je jurkje voor elke gelegenheid!

Twee veelzijdige kunstenaars

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Alie Kruse-Kolk en Gerrie Lulof. Gerrie Lulof, woonachtig in Hengelo, heeft haar creatieve kwaliteiten oorspronkelijk gelegd in tekenen, schilderen en grafiek. Nu laat ze u haar keramiekwerk zien. De Overdinkelse Alie Kruse-Kolk schildert in uitbundige kleuren, ze schildert zoals is: direct en krachtig. Deze expositie toont werk van 40 jaar bevlogen en betrokken kunstenaarschap.

Vrij schaatsen

Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

In december zal er in het centrum een permanente ijsbaan aanwezig zijn in een sfeervolle omgeving bij de Plechelmusbasiliek.

Emsflower by night

Emsflower, Emsbüren

Op de vrijdag- en zaterdagavonden in de aanloop naar kerst zijn de tropische tuinen van Emsflower verlicht met duizenden kaarsen en sfeervolle verlichting.

Curlingcompetitie

Beiaard concert

St. Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Bijna iedere vrijdagavond bespeelt de stadsbeiaardier van 19.30 uur tot 20.30 uur dit bijzondere instrument. Af en toe wordt de bespeling verplaatst naar zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur.

Naked

Leonie Meijer

Dat Leonie Meijer, finaliste van The Voice of Holland in 2011, één van de beste zangeressen van ons land is, is al enige tijd bekend, maar in het theater komen ook onverwachte kanten van haar talent naar boven.