Agenda

Jeugdcircusfestival 2017

Aanvang
Locatie
Basisschool de Esch, Oldenzaal

Op vrijdag 2 juni gaat in Oldenzaal het Jeugdcircusfestival 2017 van start. Jeugdcircus Tubantino heeft 5 andere jeugdcircussen uit het hele land uitgenodigd om samen Oldenzaal een weekend lang tot circusstad om te toveren.

Tentoonstelling TCC Lyceumstraat

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

De jaarlijkse tentoonstelling van werkstukken van leerlingen van het Twents Carmelcollege locatie Lyceumstraat is zo langzamerhand een niet weg te denken traditie aan het worden. De werkstukken zijn gemaakt tijdens het vak Beeldende Vorming.

Expositie Kor Onclin

Aanvang
Locatie
Onclin Exclusieve Kunstobjecten, Oldenzaal

De laatste jaren is de Onclin-Chabrion Stichting door schenkingen van collectioneurs in het bezit gekomen van markante schilderijen van Kor. Reden genoeg om deze bijzondere tentoonstelling te komen bezichtigen.

Openstelling Hofkerk

zaterdagmiddagen mei t/m september

Aanvang
Locatie
Hofkerk, Oldenzaal

Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld even naar binnen te lopen in de Hofkerk, stil te worden, koffie/thee te drinken of te luisteren naar muziek.

Foodtruckfestival Voedertijd

Aanvang
Locatie
Het Hulsbeek (Oldenzaal), Oldenzaal

Oldenzaal is sinds afgelopen zomer een nieuw foodtruckfestival rijker. Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017 vindt op recreatiepark Het Hulsbeek de tweede editie van het Foodtruckfestival Voedertijd plaats.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Rock'n Roll Circus

Aanvang
Locatie
Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Op zaterdag 3 juni is er weer het Rock'n Roll Circus, net als vorig jaar dit kleinschalig festival opnieuw binnen hun poorten.