Agenda

Tentoonstelling TCC Lyceumstraat

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

De jaarlijkse tentoonstelling van werkstukken van leerlingen van het Twents Carmelcollege locatie Lyceumstraat is zo langzamerhand een niet weg te denken traditie aan het worden. De werkstukken zijn gemaakt tijdens het vak Beeldende Vorming.

Expositie Kor Onclin

Aanvang
Locatie
Onclin Exclusieve Kunstobjecten, Oldenzaal

De laatste jaren is de Onclin-Chabrion Stichting door schenkingen van collectioneurs in het bezit gekomen van markante schilderijen van Kor. Reden genoeg om deze bijzondere tentoonstelling te komen bezichtigen.

Openstelling Hofkerk

zaterdagmiddagen mei t/m september

Aanvang
Locatie
Hofkerk, Oldenzaal

Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld even naar binnen te lopen in de Hofkerk, stil te worden, koffie/thee te drinken of te luisteren naar muziek.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Cinemagic

Muziek- en Theatergroep Encore

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Het meisje Europa neemt, in een virtuele ontdekkingstocht op haar rommelzolder, haar vrienden mee naar het Amerika van haar dromen: New York, Manhattan en natuurlijk Hollywood, de droomfabriek bij uitstek.