Structuur en transparantie.

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Ett'n Haal'n op de Pedaal'n

VVV Tourist info Oldenzaal, Oldenzaal

Nieuwe routes "Ett'n Haal'n op de Pedaal'n. Ett’n haal’n op de pedaal’n is een, via knooppunten, culinaire fietstocht door het prachtige Twentse landschap.

Huiskamerconcert Erve Fakkert:

Johnny Teardrop Unplugged!

Erve Fakkert, Rossum

Johnny Teardrop staat al jaren garant voor swingende Soul, Rhythm & Blues en gevoelige ballads. De soulvolle stem van zanger Henk ter Grote leent zich echter ook voor akoestisch repertoire.

Johnny Teardrop Unplugged

Huiskamerconcert Erve Fakkert

Erve Fakkert

Donderdag 20 april verzorgt de Oldenzaalse formatie Johnny Teardrop Unplugged een akoestisch optreden. Aanvang 20:00 uur Entree € 5,- Gratis koffie staat klaar.

Held (try-out)

Fuad Hassen

Na de finalistentour van Cameretten 2013 is Fuad aan een opvallende opmars bezig. Zijn debuuttournee werd zelfs met succes verlengd. Ook in De Bond speelde Fuad zijn goed gerecenseerde eerste programma Pareidolia.