Tentoonstelling TCC Lyceumstraat

De jaarlijkse tentoonstelling van werkstukken van leerlingen van het Twents Carmelcollege locatie Lyceumstraat is zo langzamerhand een niet weg te denken traditie aan het worden. De werkstukken zijn gemaakt tijdens het vak Beeldende Vorming.

Euregio KOI Show

Recreatiepark Het Hulsbeek, Oldenzaal

Evenement over alles wat voor koi, vijver en tuin. Wedstrijd gedeelte met 61 vaten met koi voorbeeld tuin(en) en bonsai.

Expositie Kor Onclin

Onclin Exclusieve Kunstobjecten, Oldenzaal

De laatste jaren is de Onclin-Chabrion Stichting door schenkingen van collectioneurs in het bezit gekomen van markante schilderijen van Kor. Reden genoeg om deze bijzondere tentoonstelling te komen bezichtigen.

Openhuis en Braderie Fatih Moskee Oldenzaal

Fatih Moskee Oldenzaal, Oldenzaal

Graag willen zij als bestuur van de Fatih Moskee Oldenzaal iedereen uitnodigen voor hun jaarlijkse openhuis van hun prachtige gebeds- en ontmoetingsruimte en hun kermes (braderie).

Openstelling Hofkerk

zaterdagmiddagen mei t/m september

Hofkerk, Oldenzaal

Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld even naar binnen te lopen in de Hofkerk, stil te worden, koffie/thee te drinken of te luisteren naar muziek.

Voorjaarskermis

Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

In de binnenstad van Oldenzaal begint het voorjaar met een leuke voorjaarskermis van vier dagen. Kom en vier het met de Oldenzalers.

Noll'nkoor & Karel van de Kate

Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Op zaterdag 20 mei 2017 is het optreden van het Noll'nkoor & Karel van de Kate in het Openluchttheater Brilmansdennen te Losser.

TOTAALTHEATER

Theatergroep De Verstrooiers

Theatergroep de Verstrooiers staat zoals altijd weer garant voor een avond totaaltheater. Wat dat precies inhoudt? Een uitgebalanceerd samenspel tussen geloofwaardig acteerwerk, mooie zang en vakmanschap in theatertechniek.