Kaasworkshops

bij Landgoed Kaamps

Landgoed Kaamps, Deurningen

Incl. Koffie/thee/ranja met cake, een consumptie & kaasproeven, een korte rondleiding, kaasmakers diploma, stukje kaas en het eigen gemaakte kaasje natuurlijk.

Jubileumconcert Oldenzaals mannenkoor

Hofkerk, Oldenzaal

Het Oldenzaals Mannenkoor viert op zaterdag 22 april 2017 haar 70 jarig bestaan met een jubileumconcert. Het concert zal plaats vinden in Cultuurhuis 'De Hof" in Oldenzaal.

Berlijn Parijs Broadway – een muzikale vluchtroute

Vocaal Ensemble Twente

Aan het bloeiende en sociaal betrokken muziekleven in Berlijn kwam in de jaren 30 een einde. De joodse componisten Kurt Weill, Hanns Eisler, Paul Dessau en dichter Bertolt Brecht moesten vluchten voor het naderende nazi-geweld.