Nieuws

 1. De Matthäus Missie

  Filmhuis Oldenzaal presenteert in samenwerking met de Twentse Matthäus Passion op 29 en 30 maart 2017 de documentaire: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw.

 2. Jesus Christ Superstar

  Op zondag 9 april in het Cultuurhuis de Hof: hoogtepunten uit de musical Jesus Christ Superstar door Studio 65 uit Enschede.

 3. Bevrijdingsfestival

  Op zaterdag 1 april wordt de bevrijding van Oldenzaal gevierd in het Cultuurhuis de Hof met een Bevrijdingsfestival.

 4. Grote Twentse Carnavalsoptocht

  Carnaval in Oldenzaal is al 55 jaar een begrip in Twente en ver daarbuiten. Elk jaar trekt de Grote Twentse Carnavalsoptocht ruim 100.000 bezoekers naar de Boeskoolstad en ook op de andere carnavalsdagen doet 't Stedke van Plezeer haar naam eer aan. De Grote Twentse Carnavalsoptocht: kilometers lang genieten. En je staat op de 1e rij!!

 5. Twents Carnavalskaartje

  Reis tijdens carnaval op zaterdag 25 en zondag 26 februari voor slechts € 5,- per dag met alle Twents bussen en in de trein tussen Hengelo en Oldenzaal. Het carnavalskaartje is alleen verkrijgbaar via de Syntus app. Download de Syntus app in de Play Store of in de App Store.

 6. Verkoop dweilpassen

  Zaterdag 11 februari om 10.00 uur begint de voorverkoop voor de Dweilpas. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Semper Crescendo aan de Wilhelminastraat 29B te Oldenzaal.