Hemelgames op het Hulsbeek

prijs
gratis - € 25,00
locatie
Recreatiepark Het Hulsbeek, Oldenzaal

Festival met games en verschillende muziekstijlen. Hemelgames is een waar festival voor jong en oud!

Muziek: Op vijf podia kun je genieten van lekkere muziek van diverse nationale en internationale DJ's in onder andere de house/hardstyle/techno en feest scene.

Games: De basis van de hemelgames bestaat uit een zeskamp van opblaasbare banen waarbij teams bestaande uit zes personen strijden om de prijzen. De games zullen plaats vinden van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Bossaball: Bossaball is een spectaculaire dynamische en nieuwe sport die het beste van voetbal, volleybal en turnen combineert op een opblaasbaar speelveld met trampolines. Ben je sportief? Schrijf je dan in. Bossaball vindt plaats van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Kids: Aan de kleintjes is uiteraard ook weer gedacht, zij zullen zich de hele dag kunnen vermaken in het kinderpark met de naam Junior Games. Hier is volop vermaak voor kinderen met toezichthouders. Dit is niet alleen voor de kinderen geweldig, maar dit geeft ouders ook een prettig gevoel en de mogelijkheid om zelf even rustig een hapje en/of drankje te nuttigen.

Kijk voor meer informatie en tickets op hemelgamesfestival.nl Tickets zijn nu al te koop via de website. Kaarten kosten 17,50 euro. Nieuw is de