Cursus Spaans voor beginners

prijs
€ 133,00 - € 147,00

“Buenos dias”. Een begroeting waarmee je menig Spanjaard een plezier zult doen. In februari 2017 start de Bibliotheek Oldenzaal een cursus Spaans van 12 avonden, voor beginners.

Je maakt kennis met de basisgrammatica van het Spaans zodat je een eenvoudig gesprek kunt voeren in  alledaagse situaties. De cursusbijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavond van 7 februari tot en met dinsdagavond 2 mei van 19.00 uur tot 20.30 uur Docente is Sarah Kotter; zij heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen en in Sevilla Spaanse taal en cultuur gestudeerd.

De kosten bedragen € 147,00 voor niet-leden en € 133,00 voor leden van de Bibliotheek. Dit is inclusief cursusmateriaal en koffie of thee.

Aanmelden In de Bibliotheek is een cursusfolder verkrijgbaar, met alle data en overige informatie. Deze kun je ook downloaden op bibliotheekoldenzaal.nl. Kijk in de ‘Agenda’ bij 7 februari. Door het aanmeldformulier in te vullen en af te geven bij de Klantenservicebalie, schrijf je je in. Er is een maximum van 15 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven.