Workshops voor tablets en pc/laptop

Werken met de Cloud op Samsung of ander merk tablet

prijs
€ 13,00 - € 15,50

Werken met de Cloud op Samsung of ander merk tablet; leer omgaan met de Cloud om je foto’s, mail en documenten veilig op internet op te slaan. De workshop wordt gegeven op dinsdag 21 maart;

Vanaf februari worden in het Seniorweb-leercentrum van de Bibliotheek Oldenzaal, computerworkshops van één of twee ochtenden gehouden. Ze zijn van 10.00 -12.00 uur. De prijs van een workshop van één ochtend bedraagt € 13,00 voor leden van de Bibliotheek en € 15,50 voor niet leden; voor een workshop van 2 ochtenden is dat € 22,50 respectievelijk € 25,00.

Meer informatie, o.a. een te downloaden folder met data en kosten en wat je mee moet nemen, staat op de website van Bibliotheek Oldenzaal. Je kunt ook belle naar 0541-512516. Vraag naar Mieke Oude Alink of Benno Strengers. Je kan ook mailen naar info@bibliotheekoldenzaal. De folder is tevens verkrijgbaar bij de balie in de Bibliotheek, waar je je ook aan kunt melden.