Workshops voor tablets en pc/laptop

De basis van WORD voor laptop/pc

prijs
€ 13,00 - € 15,50

De basis van WORD voor laptop/pc; WORD is een populair tekstverwerkings- programma. Je leert de basismogelijkheden kennen en krijgt uitleg over de keuze mogelijkheden van het beginscherm. Ook het kiezen van het gewenste basisdocument, lettertype, het vormgeven en indelen van tekst en document en veel andere zaken komen aan de orde. De workshop bestaat uit twee vrijdagochtenden op 21 en 28 april.

Vanaf februari worden in het Seniorweb-leercentrum van de Bibliotheek Oldenzaal, computerworkshops van één of twee ochtenden gehouden. Ze zijn van 10.00 -12.00 uur. De prijs van een workshop van één ochtend bedraagt € 13,00 voor leden van de Bibliotheek en € 15,50 voor niet leden; voor een workshop van 2 ochtenden is dat € 22,50 respectievelijk € 25,00.

Meer informatie, o.a. een te downloaden folder met data en kosten en wat je mee moet nemen, staat op de website van Bibliotheek Oldenzaal. Je kunt ook belle naar 0541-512516. Vraag naar Mieke Oude Alink of Benno Strengers. Je kan ook mailen naar info@bibliotheekoldenzaal. De folder is tevens verkrijgbaar bij de balie in de Bibliotheek, waar je je ook aan kunt melden.