Artistiek zijn kent geen beperkingen!

prijs
gratis
locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een expositie van cliënten van Kunstatelier ’t Meera van Aveleijn uit Enschede. Deze cliënten komen een aantal dagdelen per week naar het atelier. Zij kunnen zich daar op velerlei gebied creatief uiten en worden daarbij gestimuleerd en ondersteund door professionele kunstenaars en medewerkers.

Atelier 't Meera uit Enschede en onderdeel van Aveleijn is de plaats waar volwassen kunstenaars met een verstandelijke beperking dagelijks bezig zijn met kunst. Door in te spelen op hun individuele hulpvraag en interesses ontwikkelen zij zich en hebben plezier in het creëren van hun kunstwerken. De materialen en technieken waar ze mee werken passen bij hen. Ieder weet op zijn/haar eigen manier en niveau steeds verder te ontplooien. Professionals ondersteunen hen in hun creatieve proces en halen het beste in hen naar boven.

Alle kunstwerken zijn gemaakt vanuit spontaniteit, directheid, eigenzinnigheid en niet in de laatste plaats uit originaliteit. Deze expositie laat je kennismaken met kunst waar zowel jij maar ook de maker veel plezier aan beleeft. Een glimlach kan je zo niet en dan niet onderdrukken.

De expositie in Stadstheater De Bond is te bezichtigen van woensdag 17 mei tot en met vrijdag 7 juli 2017. De opening is zaterdag 20 mei van 14.00 uur - 15.30 uur. Bezoektijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur - 17.00 uur en tijdens voorstellingen.