Oldenzaal, de Glimlach van Twente

Oldenzaal de Glimlach van Twente, is een levendige en bruisende stad en een feest om naar toe te gaan.

Oldenzaal is een eeuwenoude stad bekend om haar bourgondische sfeer. De bekende Twentse gastvrijheid zul je in Oldenzaal zeker ervaren op de gezellige terrassen aan de Groote Markt. In de smalle winkelstraatjes of tijdens de vele feestelijke evenementen die Oldenzaal te bieden heeft. Daarnaast beschikt Oldenzaal over een multifunctioneel recreatiepark Het Hulsbeek. Hier kun je karten, paintballen, quad-rijden, survivallen, enz. Maar je vindt er ook veel stranden en grote zwemvijvers. Oldenzaal is tevens de poort naar het nationaal landschap Noordoost-Twente en omgeven door prachtige natuurgebieden. Dit alles tovert beslist de Glimlach van Twente op jouw gezicht. Kortom, Oldenzaal is een feest om naar toe gaan.

Arrangementen

 • Tappen en Stappen

  in het centrum van Oldenzaal

 • Schatzoeken en survivalfeest 7 tot 12 jaar

  Kinderfeestje bij Outdoor Challenge Park

 • Boeskooltocht

  Parijse bus arrangementen

 • Boswachterfeest 6 tot 10 jaar

  Kinderfeestje bij De Stroper

 • Kroezeboomtocht

  Parijse bus arrangementen

Nieuws

Tip voor in de Herfstvakantie!

Zit je te denken wat je kunt doen in de Herfstvakantie? De oplossing is: ga naar Oldenzaal. Er zijn weer verschillende dingen om te doen, namelijk:

Kunst in de etalage

Een jaarlijks terugkerend kunst evenement. Circa 40 etalages zijn weer gevuld met prachtige kunst, ge√ętaleerd door evenzoveel kunstenaars.

Tentoonstelling Jan Willem Racer

Het is in 2016 tweehonderd jaar geleden dat Jan Willem Racer overleed en wel op 1 oktober. Hij heeft grote betekenis gehad voor Twente als advocaat en rechtsgeleerde.