Sport & Spel

 1. Beachcourt Paal 12

  Beachcourt Paal 12

  Adres
  Vondellaan 12, 7576 AC Oldenzaal

  Wil je sporten op het strand of een leuke activiteit opzetten samen met vrienden of buren en ben je op zoek naar een geschikte accommodatie in Oldenzaal? Kom dan naar PAAL 12 aan de Vondellaan 12,het Clubgebouw van de Omnivereniging tevens kultuhusfunctie

 2. Zwem Center Vondersweijde

  Zwem Center Vondersweijde

  Adres
  Ada Kokstraat 20, 7572EA Oldenzaal

  Het multifunctionele Sport- en gezondheidscentrum beschikt over een overzichtelijk zwembad, een fitness, 3 squashbanen, een prachtige topsporthal, fysiotherapie Pro-F en het gezellige sportcafé.

 3. Sportcafe De Kolk

  Sportcafe De Kolk

  Adres
  Brem 11, 7577EN Oldenzaal

  Sportcafé De Klok is de locatie als het gaat om sportiviteit en het aangename te combineren. Het is gevestigd te Oldenzaal in de wijk de Essen, op de Brem 11

 4. Mini-camping De Paardebloem

  Mini-camping De Paardebloem

  Adres
  Reininksweg 16, 7562PJ Oldenzaal

  Even buiten het dorpje Deurningen aan de rand van het prachtige recreatiegebied "Het Hulsbeek", ligt midden in het groene Twentse land, mini camping De Paardebloem.

 5. LAAC Twente

  LAAC Twente

  Adres
  3 trainingslocaties, zie website, 7576 PE Oldenzaal

  Lange Afstand Atletiek Club Twente,is met ongeveer 375 leden een van de grootste hardloopverenigingen van Twente. Zoals de naam al suggereert, gaat de aandacht van de vereniging vooral uit naar de langere afstanden.

 6. Adventure King

  Adventure King

  Adres
  Lutterzandweg 16, De Lutte

  Vanuit het Lutterzand en in Bad Bentheim organiseert Adventure King een breed scala aan buitensport-activiteiten. Deze activiteiten kunnen los geboekt worden, of naar wens worden samengesteld tot arrangementen. Startpunt is de Lodge op het Lutterzand. Aan het eind van het programma zijn douches beschikbaar. Er zijn vele combinaties mogelijk en in Restaurant Florilympha kan een aansluitende maaltijd gereserveerd worden. Eventueel verzorgen zij ook vervoer van en naar het Lutterzand.