Sport & Spel

 1. Mini-camping De Paardebloem

  Mini-camping De Paardebloem

  Adres
  Reininksweg 16, 7562PJ Oldenzaal

  Even buiten het dorpje Deurningen aan de rand van het prachtige recreatiegebied "Het Hulsbeek", ligt midden in het groene Twentse land, mini camping De Paardebloem.

 2. K.V.V. Quick 20

  K.V.V. Quick 20

  Adres
  Primulastraat 15, 7572 AS Oldenzaal

  Voetbalvereniging van Oldenzaal.In haar ruim 90-jarig bestaan is de vereniging, die inmiddels 1850 leden kent, uitgegroeid tot een van de grootste in Nederland.

 3. Beachcourt Paal 12

  Beachcourt Paal 12

  Adres
  Vondellaan 12, 7576 AC Oldenzaal

  Wil je sporten op het strand of een leuke activiteit opzetten samen met vrienden of buren en ben je op zoek naar een geschikte accommodatie in Oldenzaal? Kom dan naar PAAL 12 aan de Vondellaan 12,het Clubgebouw van de Omnivereniging tevens kultuhusfunctie

 4. Zwem Center Vondersweijde

  Zwem Center Vondersweijde

  Adres
  Ada Kokstraat 20, 7572EA Oldenzaal

  Het multifunctionele Sport- en gezondheidscentrum beschikt over een overzichtelijk zwembad, een fitness, 3 squashbanen, een prachtige topsporthal, fysiotherapie Pro-F en het gezellige sportcafé.

 5. Stichting Hulsbeek Open

  Stichting Hulsbeek Open

  Adres
  Postbus 270, 7571 CN Oldenzaal

  Wel eens een ingegraven bal ineens in een ballonmand geslagen? Of een golfbal vanuit een waterbak geslagen? Ieder jaar in oktober staat het weer te gebeuren, dan behoren deze twee ‘funholes’ tot het uitgebreide programma van de tweede editie van het Park Golf Hulsbeek Open.

 6. LAAC Twente

  LAAC Twente

  Adres
  3 trainingslocaties, zie website, 7576 PE Oldenzaal

  Lange Afstand Atletiek Club Twente,is met ongeveer 375 leden een van de grootste hardloopverenigingen van Twente. Zoals de naam al suggereert, gaat de aandacht van de vereniging vooral uit naar de langere afstanden.